Personal

<span style="color: #ffffff;">Sabriye Nison </span>

Sabriye Nison

Master Stylist

Jag är en lugn och social tjej som älskar färg och form, och plockar gärna fram det lilla extra hos kunden. Jag har tidigare vart en tävlingsfrisör sedan 1986. Jag har bland annat stylat hår under melodifestivalen. På senare tid har jag blivit intagen som medlem till den prestigefyllda frisörorganisationen Intercoiffure Mondial, som medlem i intercoiffure fick jag priset Knight Awards 2016. Jag är en noggrann perfektionist och med mitt enorma engagemang lämnar jag ingen oberörd efter ett besök hos mig.

<span style="color: #ffffff;">Vanessa Khattar </span>

Vanessa Khattar

Top Stylist

Jag är en glad och positiv tjej som älskar färg och form. Jag gillar att lära mig nytt och nöjer mig inte med att göra något som bara är “bra”, därför ger jag alltid 110% för att du som kund ska känna dig bekväm och nöjd hos mig. Tillsammans skapar vi en frisyr som passar just dig och jag kommer gärna med tips och råd om hur du även ska kunna ta hand om ditt hår hemma. Jag är även medlem i Young Intercoiffure Mondial.

<span style="color: #ffffff;">Clara Eriksson </span>

Clara Eriksson

Top Stylist

Jag är en positiv och glad tjej som alltid har haft frisöryrket som en dröm ända sen barnsben. Jag är en väldigt mode intresserad tjej som älskar att göra andra fina i håret. Jag har haft min praktik här på Salong Johnas sedan hösten 2013 och har sedan dess utvecklats otroligt mycket inom frisör. Jag är en mycket noggrann person som har hög press på mig själv när det gäller att göra andra fina i håret och älskar nya utmaningar. Därför gillar jag också kunder som både vågar testa något nytt och litar på att jag kan hjälpa dem. Jag strävar alltid efter att göra kunden nöjd efter en behandling hos mig.

<span style="color: #ffffff;">Emma Hallberg </span>

Emma Hallberg

Top Stylist

Jag är en mycket positiv och social tjej med mycket vilja. Att arbeta som frisör är inte bara att klippa hår, det krävs mycket mer än så. Jag vet att tålamod och noggrannhet är nyckeln till att vara en bra frisör. Jag vet att jag har stor potential och mycket att erbjuda så hos mig är du alltid i trygga händer.

<span style="color: #ffffff;">Louise Ljungman </span>

Louise Ljungman

Masterstylist

Arbetat som frisör sedan 2005 och brinner för yrket framförallt att sätta fokus på kunden. Brinner för att jobba med färg och blondering är mitt speciella intresse. Allt inom hår och hitta det bästa just för ditt hår och utseende gör att det är extra kul att gå till salongen för varje kund är unik.

<span style="color: #ffffff;">Felicia Ångerud</span>

Felicia Ångerud

Trainee

Kommer inom kort.

<span style="color: #ffffff;">Shima Baramkhel</span>

Shima Baramkhel

Elev

Hej mitt namn är Shima. Jag är en noggrann person som älskar att arbeta med mode, skönhet och hår. Dessutom har jag ett stort intresse för makeup. Jag låter inte kunden gå innan jag har gjort mitt bästa och ser alltid till att kunden är nöjd. Hos mig kan du känna att du är i trygga händer.

<span style="color: #ffffff;">Dalli Schiappacase </span>

Dalli Schiappacase

Elev

Mitt namn är Dalli och jag är en tjej med en positiv inställning. Jag har en stark vilja och jag kämpar till att alltid bli bättre.
Jag älskar mode, färg och kreativitet, mitt mål är att mina kunder lämnar salongen nöjda och med en känsla av att de har fått bästa möjliga resultat. Är du ute efter en ständigt glad frisör som kommer att få dig att se och må bra på både ut och insidan så hittar du mig på Salong Johnas.

<span style="color: #ffffff;">Nathalie </span>

Nathalie

Nagelteknolog

Hej, Mitt namn är Natalie och jag jobbar som nagelteknolog. Jag har länge varit intresserad av detta yrket och 2019 förverkligade jag ett av mina mål och drömmar och startade mitt företag NvNails. Min största passion som nagelteknolog är förlängning, form och dekoration och att göra mitt bästa för att överträffa era förväntningar hos mig. Välkommen till mig på Salong Johnas i Västerås.