Personal

<span style="color: #ffffff;">Sabria Nison </span>

Sabria Nison

Master Stylist

Jag är en lugn och social tjej som älskar färg och form, och plockar gärna fram det lilla extra hos kunden. Jag har tidigare vart en tävlingsfrisör sedan 1986. Jag har bland annat stylat hår under melodifestivalen. På senare tid har jag blivit intagen som medlem till den prestigefyllda frisörorganisationen Intercoiffure Mondial, som medlem i intercoiffure fick jag priset Knight Awards 2016. Jag är en noggrann perfektionist och med mitt enorma engagemang lämnar jag ingen oberörd efter ett besök hos mig.

<span style="color: #ffffff;">Emma Hallberg</span>

Emma Hallberg

Top Stylist

Jag är en mycket positiv och social tjej med mycket vilja. Att arbeta som frisör är inte bara att klippa hår, det krävs mycket mer än så. Jag vet att tålamod och noggrannhet är nyckeln till att vara en bra frisör. Jag vet att jag har stor potential och mycket att erbjuda så hos mig är du alltid i trygga händer.

<span style="color: #ffffff;">Felicia Ångerud</span>

Felicia Ångerud

Elev

Kommer inom kort.

<span style="color: #ffffff;">Clara Eriksson </span>

Clara Eriksson

Top Stylist

Jag är en positiv och glad tjej som alltid har haft frisöryrket som en dröm ända sen barnsben. Jag är en väldigt mode intresserad tjej som älskar att göra andra fina i håret. Jag har haft min praktik här på Salong Johnas sedan hösten 2013 och har sedan dess utvecklats otroligt mycket inom frisör. Jag är en mycket noggrann person som har hög press på mig själv när det gäller att göra andra fina i håret och älskar nya utmaningar. Därför gillar jag också kunder som både vågar testa något nytt och litar på att jag kan hjälpa dem. Jag strävar alltid efter att göra kunden nöjd efter en behandling hos mig.

<span style="color: #ffffff;">Vanessa Khattar </span>

Vanessa Khattar

Top Stylist

Jag är en glad och positiv tjej som älskar färg och form. Jag gillar att lära mig nytt och nöjer mig inte med att göra något som bara är “bra”, därför ger jag alltid 110% för att du som kund ska känna dig bekväm och nöjd hos mig. Tillsammans skapar vi en frisyr som passar just dig och jag kommer gärna med tips och råd om hur du även ska kunna ta hand om ditt hår hemma. Jag är även medlem i Young Intercoiffure Mondial.

<span style="color: #ffffff;">Nathalie Jacobsson </span>

Nathalie Jacobsson

Elev

Jag är en glad och kreativ tjej som har varit på Salong Johnas sen hösten 2017. Jag har alltid haft en passion för mode och en känsla för färg och form. Jag älskar att göra andra fina i håret och är väldigt noggrann av mig så att det ska bli det bästa resultatet. Hos mig får du ett fint resultat som passar just dig och din stil.